sâmbătă, 27 septembrie 2014

Kitty♥♥♥

             In fiecare dimineata, un ghem de blana se urca pe mine si incepe sa miaune pana cand ma dau jos din pat.
             Imi aduc aminte perfect ziua cand a intrat in viata mea. Era o zi friguroasa de decembrie. Tocmai iesisem de la dus si ma pregateam sa ma bag in pat, cand am observat ca ceva se misca la birou. Ca orice copil curios m-am dus sa vad ce era. Doi ochi albastri se uitau la mine. Era atat de frumoasa, cu blanita alba, urechile si labutele maro si nasul negru. Nu puteam sa inteleg cum a ajuns o pisica la mine in camera. Nu voiam sa ii mai dau drumul. O tineam in brate si ma gandeam ce sa-i spun mamei ca sa ma lase sa o pastrez. Am aflat ca ca era un dar de la Mos Nicolae venit mai devreme. Imi trebuia un nume pentru ea si m-am gandit la Kitty, numele unei eroine din desene animate. Pe atunci " Hello Kitty" nu aparuse in Romania.
              De atunci, ghemul asta de blanita imi aduce fericire in fiecare zi. Pot sa-i spun orice pentru ca este o buna ascultatoare si tine foarte bine secretele. Daca sunt suparata vine si sta cu mine. Cand imi este frig vine si se asaza pe mine. Ma iubeste chiar daca uit sa ii dau de mancare sau nu ii fac curat in tavita. Pot sa dau vina pe ea daca sparg ceva si nu se supara. Iar cel mai important lucru este ca ma face sa rad atunci cand crede ca usa de la balcon, care este facuta din sticla, este deschisa si intra cu capul in ea.
              Mi-ar placea sa iau acasa toate pisicile, dar din pacate Kitty este posesiva si nu ii place sa ma imparta. Asa ca am adoptat la distanta pisicuta abandonta in spatele blocului. In fiecare zi imi fac timp si ma duc sa o hranesc si o tin in brate. Probabil ca voi deveni o batrana enervanta cu multe pisici, dar e ok.  Aveti mila de animalutele abandonate si macar adoptati-le la distanta.
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu