luni, 8 septembrie 2014

Dorinte de vara

   Prima postare este mereu cea mai grea. Fie ca nu esti hotarat ce subiect sa ataci, fie nu poti sa iti gasesti cuvintele. Astfel, ea devine una din cele mai grele etape. In cele din urma, m-am hotarat sa va povestesc despre vara mea.
                 La inceputul verii, mi-am facut un "summer wish list" cu o gramada de activitati pe care voiam sa le fac. Aceasta lista m-a ajutat sa nu mai regret ca nu am facut ceva si mai ales sa am in permanenta activitate. Am avut 76 de dorinte pe care, sunt mandra sa spun,  am reusit sa le indeplinesc.
                 Una din dorintele mele a fost sa joc paintball si a fost una din cele mai frumoase experiente din aceasta vara. S-a intamplat intr-o tabara. Pentru ca echipa adversa era la masa, coordonatorii ne-au impartit in doua echipe si ne-au dat numarul standard de munitie, iar ei si-au luat tot ce ramasese, mult mai mult decat aveam noi.Jocul s-a terminat destul de repede, pentru ca grupa mea a ramas fara munitie si a trebuit sa ne predam. La sfarsitul jocului echipamentele pe care le-am primit erau pline de culoare.
                 Alta dorinta a fost sa dorm sub cerul liber. Blocul in care locuiesc are o terasa spatioasa, pe acoperis. Am decis sa dorm acolo cu o prietena . Ne-am inarmat cu paturi, perne si ceai. Era o seara frumoasa de sfarsit de august. Dupa ce ne-am aranjat lucrurile, am pornit muzica si am inceput sa dansam. In cele din urma ne-am hotarat sa ne culcam. Era destul de frig, dar  pana la urma ne-a prins somnul. Pe la trei dimineata, ne-am trezit. Ne era mult prea frig  si am hotarat sa ne intoarcem in apartament, unde era cald si bine.
                 In aceasta vara am iesit mai mult cu prietenii si nu am stat atat de  mult timp in casa. Wish list-ul mi-a facut vara mai frumoasa. Astfel, m-am hotarat sa imi fac  o noua lista de dorinte pentru fiecare luna. Va recomand sa incercati si voi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu