joi, 18 septembrie 2014

Draga vara

                Draga vara,

                Imi este dor de tine. Ai fost minunta, iar eu te vreau inapoi. De cand scoala a inceput nu mai am timp de nimic si viata e mai plictisitoare. Intoarce-te si lasa-ma sa te iubesc!
                In fiecare dimineata am acelasi vis, de a ma trezi odihnita. Din pacate nu se intampla asa. Trebuie sa-mi parasesc cel mai bun prieten, patul, care imi o ofera toata dragostea si caldura lui. Cu greu ma tarasc spre scoala unde observ, ca de-obicei, multe fete triste.
               Saptamana aceasta, am fost obsedata de faptul ca toata lumea se imbraca la fel. Peste tot vad aceleasi genti si pantofi. Cum sa fie machiajul diferit? Si acesta trebuie sa fie identic... Chiar m-am plictisit. Vreau diversitate! Originalitatea este pe cale de disparitie :(. Inainte imi placea sa ma uit la oamni , de fiecare data observam ceva nou.
              Ce ar fi daca de astazi,  lasam hainele sa vorbeasca pentru noi,  devenim originali sau ne exprimam cu ajutorul acestora ? Daca aveti uniforma, o puteti personaliza. Pare o idee destul de buna.
               Tot in aceasta saptamana, am inceput sa simt ca nu ne mai traim viata din cauza telefonului. Tot timpul il utilizam. Nu mai ridicam capul sa ne uitam la lucrurile care ne inconjoara, pur si simplu, suntem obsedati. A ajuns sa ne controleze viata. Nu spun ca acesta nu ne poate fi de folos, insa este trist sa ne irosim timpul asa , pentru ca nu stim cand se va termina...Poate o sa descoperiti ceva ce va va schimba cursul vietii sau chiar persoana de care va veti indragosti:).  Asa ca lasati telefonul si hai sa descoperim lumea!  Talk to each other! Live!

             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu